FORDÍTÁS ÉS TOLMÁCSOLÁS


MEGBÍZHATÓSÁG, DISZKRÉCIÓ
 
A fordítói és tolmács üzletágunk alvállalkozói olyan szakemberekből állnak, akik évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Az egynyelvű vállalások mellett a soknyelvű projektekig koordináljuk megrendelőink kéréseit. Elsősorban az európai nyelvekre vagyunk felkészülve. Fordítás, szakfordítás és anyanyelvi lektorálás, valamint konszekutív és szinkron tolmácsolás szerepel palettánkon. Fordítási munkáinkat fordítói memóriával végezzük, a tolmácsolásokhoz korszerű tolmácstechnikát biztosítunk. Előre tervezhető, reális költségvetéssel dolgozunk.
 
GYORS ÉS PONTOS MUNKAVÉGZÉS
 
A fordítói munkában a gyorsaság és precízség, a tolmácsolásban az észrevehetetlenség és az alkalmazkodás a legfontosabb szempontjaink. Munkánk alapeleme a vállalás előtti és a munkavégzés közbeni konzultáció, az ügyfél igényeinek pontos körülhatárolása, valamint a kivitelezés gördülékenysége. Tűzoltás jellegű munkákat is vállalunk, de jobban kedveljük az alaposan előkészített és a megrendelői igényeire kivitelezett munkavégzést.
  
MINŐSÉGI KONTOLL
 
Szakmabeli, több évtizedet szakmai tapasztalattal rendelkező kiváló szakemberek végzik és koordinálják munkáinkat, szigorú belső minőségkontroll mentén.