HR VEZETŐKNEK


CÉLUNK…
 
A nyelvtudást stratégiai célnak, a nyelvoktatást motivációs eszköznek tartjuk.
 
Akár egy egyik, akár a másik áll a középpontban, hosszú távú elköteleződést, pontos tervezést és folyamatos ellenőrzést igényel a HR osztály és a HR vezető részéről.
 
Csapatunk a vállalati stratégia eszközeként kezeli a nyelvoktatás szervezését, ezért folyamatainkat a vállalati képzési folyamatokba illesztjük, segítséget nyújtunk az átlátható képzési rendszer felállításában, a háttér-dokumentáció kialakításában (szabályzatok, szerződések, táblázatok), a teljesítményértékeléssel történő összehangolásban, és a hallgatósággal történő kommunikációban.
 
SZERVEZÉSI FOLYAMAT
 
A vállalati és hallgatói igények felmérésével, a pontos bemeneti szint- és készségméréssel, a célok kitűzésével, a motivációs bázis kialakításával, valamint a kommunikációs csatornák meghatározásával indul a képzésszervezés.
 
Oktatóink a felnőttképzésben, az üzleti világban évtizedes tapasztalatokat szervezett, diplomás vagy több diplomás, széles módszertani repertoárral rendelkező kollégák. Anyanyelvű szakemberekkel színesített tanári karunk számára folyamatos tréningezési és továbbképzési lehetőségeket biztosítunk annak érdekében, hogy a legextrémebb helyzeteket és kéréseket is meg tudják oldani.
 
A hallgatók fejlődését folyamatosan mérve, a tőlük kapott visszajelzéseket beépítve szervezzük és alakítjuk szemeszterről szemeszterre a tananyagot, a tematikát, és az órai munkát.
 
MINŐSÉG
 
A folyamatos fejlődés biztosítása érdekében egy rugalmasan a cégre szabható folyamatmenedzsmentet alakítottunk ki, melyben az elért eredmények nyomon követhetők, a jelenlétek és a hiányzások könnyen átláthatók, a tanfolyami díjak tervezhetők.
 
Az oktatói kontrollt óralátogatásokkal és hallgatói elégedettségméréssel biztosítjuk.
 
Folyamataink IT támogatottak, így gyorsan és extra munka beiktatása nélkül szervezhetők, átszervezhetők tanfolyamaink. Nincs lehetetlen feladat. Megfelelő rugalmassággal és céltudatossággal mindenki számára megszervezhető az ideális tanfolyam.